KTO Karatay Üniversitesi, Konya'nın merkezi bir konumunda yer alan ana kampüsüyle, öğrencilerimiz ve personelimiz için kolay ve hızlı bir ulaşım imkânı sunmaktadır. Ana kampüsümüze tramvay, otobüs, dolmuş ve özel araçlarla rahatça ulaşılabilmektedir. Bu merkezi konumu sayesinde, Konya'nın her yerinden kampüsümüze ulaşım son derece kolaydır.

Ayrıca, Teknoloji ve Eğitim Kampüsü ile Havacılık Eğitim Kampüsü'ne ulaşım, üniversitemiz tarafından sağlanan düzenli servislerle gerçekleştirilmektedir. Bu servisler, öğrencilerimizin ve personelimizin farklı kampüslerimize güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır.

KTO Karatay Üniversitesi, öğrencilerimizin ve personelimizin kampüse ulaşımını kolaylaştırmak için her türlü ulaşım seçeneğini sunarak, kampüs yaşamını daha erişilebilir hale getirmektedir.