KTO Karatay Üniversitesi, Konya’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri içinde yer alan modern bir kampüse sahiptir. Derslikler, laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal alanlar, öğrencilerin ve akademik personelin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donatılmıştır. Üniversitemiz, enerji verimliliği, atık yönetimi ve yeşil alanların korunması gibi sürdürülebilirlik projeleriyle desteklenen altyapısıyla çevre dostu bir kampüs oluşturmayı hedeflemektedir.

Kampüs genelinde yürütülen enerji verimliliği, atık yönetimi ve yeşil alanların korunması gibi projeler enerji ve maliyet tasarrufu sağlayarak üniversitemizin yeşil kampüs politikasına hizmet etmektedir. KTO Karatay Üniversitesi, fosil yakıt kullanımını azaltarak ve yenilikçi adımlar atarak, Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu anlayışla, sürekli yenilenen yerleşke ve altyapımızla, öğrencilerimize en iyi eğitim ve sosyal deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz.